Ontslagen David Gevaert reageert voor het eerst: "Als we nu slecht hadden gespeeld, had ik het begrepen"

13 februari 2019 18:28

Na Marc Grosjean zet Virton nu ook David Gevaert aan de deur. De ploeg uit 1ste amateur stelde ondertussen Samuel Petit aan tot het einde van het seizoen. Gevaert reageert voor het eerst op zijn ontslag.

Het avontuur van David Gevaert bij Virton zit er na een dikke drie maanden al op. Na de 0-1 nederlaag tegen leider Thes Sport vond de clubleiding het welletjes, ondanks dat de trainer tijdens zijn termijn 24/39 pakte. "Ik ben totaal verrast, ik had het echt niet zien aankomen. En al zeker niet na de prestatie van zaterdag, ja we verloren van de leider maar we speelden onze beste wedstrijd sinds mijn komst", aldus Gevaert bij Sudpresse.

Het ontslag valt de ex-coach van onder andere Antwerp zwaar. "Als we nu slecht hadden gespeeld dan had ik er misschien nog begrip voor kunnen tonen. Maar nu vind ik het vreemd, ik had het gevoel dat we echt op de goede weg waren. Bovendien oogde ons programma voor de komende weken ook relatief makkelijk in vergelijking met de concurrentie, maar het is nu zo", baalt de ontslagen trainer. 

Lode Nuyts

Virton
 
 
Reacties.