Wat deden de Europese tegenstanders van Club Brugge en Racing Genk het afgelopen weekend?

18 februari 2019 09:33

Racing Genk en Club Brugge speelden het afgelopen weekend tegen elkaar in de Belgische competitie en moeten donderdag allebei nog vol aan de bak om door te stoten naar de 1/8 finales van de Europa League. Maar wat waren de resultaten van hun tegenstanders het afgelopen weekend?

De winterstop in Oostenrijk is al bezig sinds midden december en is ondertussen bijna afglopen. De match tegen Club Brugge was de eerste met inzet sinds 16 december en de competitie in Oostenrijk hervat pas volgende vrijdag.

Maar in de bekercompetitie werd er wel gevoetbald. In de kwartfinale wonnen die 'Roten Bullen' met 1-2 op het veld van Wiener Neustadt. De goals waren van Dabour en Szobszlai. In de halve finale treffen ze Grazer AK.

Praag

Voor de tegenstander van Racing Genk stond er wel gewoon een competitiematch op het programma. Veel vertrouwen werd er daarin niet getankt door Slavia Praag want het ging met 2-0 verliezen op het veld van Viktoria Plzen dat nu tot op drie punten komt van Slavia. Praag is wel nog steeds de competitieleider.

Hannes Van Gael

Red Bull Salzburg \\ Slavia Praag \\ Viktoria Plzen
 
 
Reacties.