Enfant terrible Anderlecht krijgt een nieuwe dreun te verwerken

19 februari 2019 19:18

Anderlecht haalde in de afgelopen winter Kara Mbodji terug naar het Astridpark. De intrede van de boomlange Senegalees betekende het defintieve einde van probleemkind Ognjen Vranjes bij paars-wit, al had de Bosniër met zijn fratsen natuurlijk al veel eerder verkorven.

RSCA was duidelijk: Vranjes moest vertrekken in januari, maar de beenharde verdediger heeft een vet contract in Brussel en sloeg de duidelijke boodschap van zijn werkgever in de wind en besloot te blijven. Resultaat? Verbanning naar de B-kern, waar Vranjes momenteel nog altijd verblijft. 

Bewijzen op én naast het veld

De fratsen van de 29-jarige stopper blijven nu ook in zijn thuisland niet ongestraft: "Hij heeft zichzelf buitenspel gezet", zegt bondscoach Robert Prosinecki aan het Bosnische N1. "Een vertegenwoordiger van Bosnië en Herzegovina moet zich constant bewijzen op én naast het veld."

"Het team staat altijd voorop, al de rest is bijzaak. Het spijt me, maar het is zo. Vranjes heeft in het verleden altijd goed gespeeld maar we zullen naar een adequate vervanger op zoek gaan voor de rechtsback positie."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.