Vukovic - die net contract verlengde bij Genk - geeft zijn rol aan in begeleiding Jackers en Vandevoordt (maar hoe blij gaan die daarmee zijn?)

20 februari 2019 19:31

Danny Vukovic verlengde vandaag zijn contract bij Racing Genk. De Australische doelman is nu tot 2021 aan de Limburgers verbonden. Hij reageerde zelf al op zijn nieuwe verbintenis.

Vukovic was uiteraard bijzonder tevreden. "Ik en mijn familie zijn hier gelukkig en houden van de stad en de club, dat was het belangrijkste voor mij. Ik ben verheugd dat ik hier nog een paar seizoenen zal spelen en kijk uit naar de toekomst."

Hij moet ook een rol gaan spelen in de ontwikkeling van Maarten Vandevoordt en Nordin Jackers. "Klopt, dat is één van de redenen waarom de club me wou houden. Ik ben onder de indruk van de twee jonge keepers die we hier hebben. Ze werken hard en het zijn fantastische mensen. Ze hebben veel talent en de toekomst ziet er goed uit."

De vraag is vooral of Jackers daar zo blij mee zal zijn. De jonge doelman staat al maanden te trappelen van ongeduld en ging er van uit dat Genk volgend seizoen helemaal zijn kaart zou trekken. Nu Vukovic blijft, lijkt dat niet langer het geval.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
Reacties.