"Voor Clement is dit een nachtmerrie" en "Puur qua lust voor het oog absolute top in Europa op dit moment": Wat met Pozuelo?


Foto: © photonews 20 februari 2019 11:53

De situatie rond Alejandro Pozuelo bij KRC Genk blijft maar aanslepen. En stilaan moet er echt wel duidelijkheid komen, al is het maar zodat Philippe Clement eventueel naar oplossingen kan zoeken.

"Genk speelde geen al te beste wedstrijd tegen een stug Slavia Praag. Bij de inbreng van Pozuelo kantelde de wedstrijd helemaal. Ik heb het zelden gezien dat een ploeg plots zoveel beter ging gaan spelen door de inbreng van één speler", aldus Peter Vandenbempt in Extra Time.

"Er was voortdurend dreiging, er kwam rust en lijn in het spel van Genk en ze herinnerden zich opnieuw de automatismen die ze hadden. Het was ongelooflijk. Het was geweldig, maar het onderstreepte ook meteen hoe belangrijk hij is voor Genk."

Knoop doorhakken

Er moet snel duidelijkheid komen vindt de commentator: "Het is een situatie die dringend moet eindigen, dit kan geen weken meer aanslepen. Een maandje langer blijven? Dat is de grap van het jaar, vooral de play-offs zijn belangrijk. De knoop moet doorgehakt worden, voor een coach is dit een nachtmerrie."

Dat Pozuelo een artiest is? Daar is iedereen het over eens. "Of hij ooit nog naar een Spaanse topclub zal gaan? Misschien dat het tempo te hoog ligt bij Real Madrid, maar puur qua lust voor het oog is hij een van de strafste spelers op dit moment in Europa", was Filip Joos vol lof.

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.