? Het obscene gebaar van Simeone en het handje van Ronaldo: "Je hebt ballen nodig"

21 februari 2019 11:22

Het duel tussen Atlético Madrid en Juventus was er eentje met de nodige spanning. Cristiano Ronaldo en Diego Simeone vielen op met een opmerkelijk gebaar en op het einde won het team met "de meeste ballen".

Diego vierde het doelpunt van Atlético erg uitbundig en hield zijn handen op een plek om aan te tonen dat zijn team over 'cojones' beschikt. Spaans voor: ballen. "Met dat gebaar bedoelde ik gewoon dat wij als team over de nodige ballen beschikken", verklaarde Simeone na afloop van de met 2-0 gewonnen partij voor verschillende buitenlandse media.

In de eerste foto hieronder ziet u hoe Diego Simeone het doelpunt van zijn troepen vierde. Dat het niet de eerste keer was dat de Argentijn zoiets deed ziet u in de foto daaronder.

Cristiano Ronaldo speelde lang bij aartsrivaal Real Madrid en werd voortdurend op de korrel genomen door de aanhang van Atlético. De spottende liederen van de fans gingen over de verkrachtingszaak waarin hij werd genoemd en over de belastingsontduiking waarvoor hij werd veroordeeld.

Ronaldo zou natuurlijk Ronaldo niet zijn als hij geen reactie in huis had. Hij stak zijn hand in de lucht (zie foto bovenaan) om aan het thuispubliek te tonen hoeveel keer hij de Champions League al gewonnen had.

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Juventus \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.