De Condé blikt met vertrouwen vooruit op Praag: "Meer kwaliteit" & "Topaffiche in de volgende ronde"

21 februari 2019 12:22

De 0-0 uit de heenwedstrijd in Praag leverde misschien niet de ideale uitgangspositie op voor Racing Genk, toch is sportief directeur Dimitri de Condé ervan overtuigd dat zijn ploeg zal doorstoten naar de volgende ronde.

Dimitri de Condé ziet in de terugwedstrijd tegen Praag een ideale mogelijkheid voor zijn spelersgroep om zich in de kijker te spelen. Dat zei hij in Het Nieuwsblad. "We zitten met een jonge en ambitieuze spelersgroep en bovendien hangt er rond Europese wedstrijden altijd een unieke sfeer."

Stoch

En die belangstelling zal er in de 1/8 finale niet minder op worden. "Wie zich voor de volgende ronde kwalificeert, is bijna altijd verzekerd van een topaffiche. In de 1/8ste finale speel je eigenlijk twee Champions League-wedstrijden. Ook voor de club is dat heel belangrijk, ook dat verhoogt de inzet van deze wedstrijd tegen Slavia."

De Condé is er immers van overtuigd dat Genk zal doorstoten. "Puur ­individueel beschikken wij over meer kwaliteit. Bij ons kunnen verschillende jongens met een individuele actie het verschil maken, bij Slavia moeten ze daarvoor bijna uitsluitend op Stoch terugvallen. Hun kwaliteit is meer terug te vinden in het coccectieve blok."

Manuel Gonzalez

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.