Clement wacht af: "Nu zullen we zien of het jongetjes of mannen zijn"


Foto: © photonews 22 februari 2019 06:00

Een directe rechtse die kon tellen, dat deelde Slavia Praag gisterenavond uit aan Racing Genk. De club kreeg de voorbije weken wel meer slecht nieuws te verwerken. Na de zeven vette maanden nu...?

Slavia Praag overtroefde Genk op alle vlakken, maar vooral op fysiek gebied. "Jongetjes tegen mannen, deel 2? Bij het begin van de match niet. Toen wonnen we onze duels wel nog. Maar na de goal verloren we de strijd. Zij zetten hoog druk en we kwamen er niet meer uit. We verloren alle duels en zij waren gevaarlijk met flankvoorzetten. Zo kregen we ook de 1-1 binnen."

"Na die ongelukkige 1-2 gingen de kopjes naar beneden en vielen er nog twee goals. Goed, we werden even door het slijk gehaald. Ik ben benieuwd hoe ze morgen (vandaag) hier op de club gaan staan. Dan zullen we zien of het inderdaad jongetjes zijn die met de kop omlaag, of dat het mannen zijn die opnieuw willen knokken."

Ik denk dat Slavia ons geen betere les kon geven voor zondag

Clement heeft door de blessure van Berge en het vertrek van Seck geen echte stevige mannen meer op het middenveld. "Ja, we kwamen kilo's, kwaliteit en snelheid te kort. Met Berge en Seck kon je dat oplossen."

"Maar heel het verhaal rond Pozuelo van de voorbije weken deed er ook geen deugd aan. Al wil ik dat niet als excuus inroepen. Ik denk dat Slavia ons geen betere les kon geven voor zondag, want dat wordt weer een fysiek duel. Mijn spelers gaan steviger moeten zijn dan wat ze nu lieten zien."

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.