Maurizio Sarri over zijn goudhaantje: "Hij kan pas een vaste waarde worden als er iemand vertrekt"

22 februari 2019 15:44

Volgens Maurizio Sarri, de manager van Chelsea, is er maar één manier om Callum Hudson-Odoi meer te laten spelen. De Engelse topclub moet eerst Hazard, Willian of Pedro verkopen voordat het goudhaantje een vaste waarde wordt in het team.

Callum Hudson-Odoi was al goed voor drie doelpunten, maar hij is nog altijd op zoek naar zijn eerste basisplaats in de Premier League dit seizoen. Sarri heeft in een persconferentie uitgelegd dat Hudson-Odoi een vaste stek krijgt, als een andere flankaanvaller verkocht wordt. 

"We hebben op die positie ook Willian, Pedro en Hazard. Het is niet gemakkelijk voor een jonge speler om dezelfde minuten te maken als zijn ploegmaats. Ik vind dat we hem nu op de juiste manier gebruiken. De 20 matchen die hij nu speelt worden er 30 volgend seizoen en 40 binnen twee seizoenen", aldus Maurizio Sarri. 

Transferverbo​d

Hudson-Odoi is gegeerd op de transfermarkt. Niet alleen Bayern, maar ook PSG zou interesse tonen in de flankaanvaller. Aangezien Chelsea de komende twee transfermercato's geen transfers mag doen, lijkt een vertrek alleszins al uitgesloten. 

Hier kan je meer lezen over het transferverbod van Chelsea.

Nils Wens

Europa League \\ Chelsea \\ Malmö FF
 
 
Reacties.