? Opvallend: horrorblessure in Nederlandse Eredivisie, ref stuurt iedereen naar binnen: "Verzorgers rustig hun werk laten doen"

22 februari 2019 21:54

Opvallend moment in de Nederlandse Eredivisie: VVV-verdediger Jerold Promes liep zo een ogenschijnlijk ernstige blessure op dat de scheidsrechter Erwin Blank besloot om iedereen naar binnen te sturen. Eens binnen gaf hij zelfs uitleg bij zijn beslissing.

VVV-Heracles was vrijdagavond nog geen tien minuten bezig wanneer VVV-verdediger Jerold Promes neerging na een duel met Joey Konings. Alles leek op een zware knieblessure.

"Het ziet er ernstig uit, dus ik heb besloten om even naar binnen te gaan en de verzorgers hun werk te laten doen. Het kan nog wel even duren", verklaarde scheidsrechter Blank tijdens de pauze aan Fox Sports. "Andere spelers vatten ook kou, dus ik vind het verstandig om even naar binnen te gaan. Als alles weer rustig is gaan we naar buiten. Het lijkt op een knieblessure, maar verder weet ik het ook niet."

De wedstrijd kon na ongeveer een kwartier wel verdergespeeld worden. Promes is volgens hetzelfde medium direct in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Nederlandse Eredivisie \\ VVV-Venlo \\ Heracles
 
 
 
Reacties.