Laagvlieger Monaco doet uitstekende zaak tegen het Lyon van Denayer

24 februari 2019 23:31

Monaco tegen Olympique Lyon zou normaal gezien een topper moeten zijn in Frankrijk, maar door de lage notering van de Monegasken in het klassement was het dat niet. Toch ging de nummer drie vandaag onderuit.

Met een tien op twaalf heeft Monaco zich ondertussen alweer naar een veilige plaats in het klassement geknokt. Het telt momenteel al vijf punten meer dan Caen, het nummer achttien in de stand en de niet zo trotse bezetter van een degradatieplaats.

Tegen Olympique Lyon stond de 2-0 eindstand al na 27 minuten op het scorebord. Rony Lopes en Gelson Martins waren de doelpuntenmakers van dienst. In de tweede helft miste Memphis Depay nog een strafschop.

Chadli was niet van de partij bij de Monegasken, Denayer maakte de partij vol voor Lyon.