? Fenerbahçe buigt 3-0 achterstand tegen Besiktas om met een fantastische gelijkmaker als orgelpunt

25 februari 2019 21:18

In de Turkse Süper Lig stond maandagavond de topper tussen Besiktas en Fenerbahçe op het programma. De thuisploeg dacht bij de rust de schaapjes al op het droge te hebben, maar in de tweede helft volgde er een miraculeuze wederopstanding van Dirar en co.

Nu ja, een topper kan je de partij tussen Besiktas en Fenerbahçe dit seizoen niet noemen.  Besiktas staat momenteel derde in de Süper Lig en Fenerbahçe bekleedt positie 14. Geladen was de partij tussen de twee teams uit Istanbul uiteraard wel. Bij de rust leek de match al gespeeld. Het stond 3-0 na goals van Gönül en Burak Yilmaz (2x).

Na de rust hadden de bezoekers slechts twaalf dolle minuten nodig om de stand weer in evenwicht te brengen. Zajc (55'), Ciftpinar (61') en Kaldirim (67') waren de namen op het scoreblad. De 3-3 mocht er zeker wezen, doelman Karius had geen schijn van een kans op de verre knal van Kaldirim.

De score bleef ongewijzigd, zelfs meer dan acht minuten extra tijd kon daar geen verandering in brengen.