? Gillet boekt een ruime zege, wereldsave van Gulacsi levert Leipzig een punt op en Sociedad kan niet scoren zonder Januzaj

25 februari 2019 23:13

Guillaume Gillet en Lens hebben een bovenin de Franse tweede klasse geen steek laten vallen. Real Sociedad moest het zonder Januzaj doen en bleef op een droge 0-0 steken.

Guillaume Gillet speelde 90 minuten voor RC Lens en droeg de aanvoerdersband tegen Chamois Niortais. Bij de rust stond Lens 2-1 voor en na de thee werd de score verder uitgediept tot 4-1. Lens staar vierde op elf punten van leider Metz.

Primera División

Adnan Januzaj ontbrak op het wedstrijdblad in Girona tegen Real Sociedad. Zijn ploegmakkers slaagden er niet in om de netten te doen trillen, Girona evenmin. Sociedad kampeert nog steeds in de bovenste regionen van de middenmoot, Girona staat op plaats 15.

Bundesliga

Geen Belg in loondienst bij Salzburg en Hoffenheim, wel een oude bekende uit de Jupiler Pro League. Belfodil (ex-Standard) mocht starten bij de bezoekers en had geen productieve avond. Kramaric wel. Hij opende de score en gaf bijna de assist voor de 0-2, maar doelman Gulacsi hield Szalai op bijzonder knappe wijze van een goal. Aan de overkant ging de bal er nog wel in met een puntendeling tot gevolg.

Bundesliga \\ Primera Division \\ RC Lens \\ Real Sociedad \\ Niort \\ 1899 Hoffenheim \\ Girona FC \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.