Sterspeler Depay krijgt met kwade voorzitter te maken: "Grote transfer? Minder praten, meer tonen"

25 februari 2019 19:10

Memphis Depay is dit seizoen één van dé grote sterspelers bij Olympique Lyon, met al zes goals en dertien assists, maar zondag was dat niet te zien. Hij miste een penalty en werd de schlemiel van de 2-0 nederlaag tegen Monaco. Voorzitter Jean-Michel Aulas was niet te spreken.

Kort na het laatste fluitsignaal liet de topman van Lyon van zich horen via Twitter. "Deze wedstrijd laat zien dat je alles moet geven om je doel te bereiken", schreeg hij. "Sommige spelers denken dat ze aan het einde van het seizoen een grote transfer kunnen maken, maar zij hebben het mis. Ze moeten minder praten en meer laten zien."

Hij noemt Memphis Depay niet direct bij naam, maar twijfelen is niet nodig. De voorzitter was al geen fan meer sinds de recente uitspraken van de Nederlander tegenover Helden.

"Lyon is een grote club, maar behoort niet tot de vijf beste van Europa", verklaarde Depay. "Ik wil naar een club als Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, PSG of Bayern München. Ik wil naar een stad die bij me past en een club die bij me past, naar een ploeg die echt wil voetballen."

Yannick Lambrecht

Ligue 1 \\ Lyon \\ Nederland
 
 
Reacties.