Geruchten dat Meunier zou vertrekken bij PSG? De Rode Duivel reageert in zijn gekende stijl


Foto: © photonews 26 februari 2019 16:00

Het huidige seizoen heeft misschien nog niet gebracht wat Thomas Meunier ervan had verwacht. Toch ziet het er niet naar uit dat hij op weg is naar de uitgang bij PSG.

Bij een topclub is de concurrentie natuurlijk altijd moordend en dat is bij PSG niet anders. Meunier moet voor de rechtsback/flank de strijd aangaan met Dani Alves, Kehrer en Dagba en zit daardoor vaker op de bank dan hem lief is.

En dat is volgens CulturePSG de reden dat hij aan een vertrek denkt. Het medium citeerde 'iemand uit de nabije kring van Meunier'. "De concurrentie is niet gezond bij PSG. Dani Alves is vorig seizoen tegen Emery gaan zeggen: 'Ik speel', en hij had daarvoor de steun van bovenaf. Meunier speelt weinig en gaat bovendien geen uitleg vragen aan de coach."

Meunier las het artikel van Culture PSG en reageerde op Twitter in zijn geheel eigen stijl. "En de man die de man tegenkwam die de beer had gezien zou tegen een kennis hebben gezegd dat hij hem ook had gezien", spotte Meunier, doelend op de vermeende bron van CulturePSG. Afsluiten deed Meunier met de hashtag: 'de goeie oude methode van 'van horen zeggen''.

PSG \\ Dijon
 
 
 
Reacties.