Duitse interesse? Kylian Hazard liet zich opnieuw zien met twee goals en laat zich uit over zijn toekomst

27 februari 2019 11:41

De spelers van Cercle Brugge mogen opgelucht ademhalen, want door de 2-2 tegen KV Oostende zijn ze mathematisch zeker van een verlengd verblijf op het hoogste niveau. En dus kunnen enkele spelers zich nog wat verder in de kijker spelen. Zo ook Kylian Hazard.

Hazard was ook tegen de Kustboys opnieuw belangrijk voor de Vereniging. Met twee doelpunten zorgde de huurling van Chelsea eigenhandig voor het puntje van de redding. “Het is de eerste keer dat ik twee keer scoor als prof, ja. Toen ik zeven jaar was, lukte dat nog wel eens”, kon er een lachje af bij de kwieke winger.

Die ook al aan zijn toekomst mag beginnen denken en zich in play-off 2 nog wat extra in de kijker kan spelen, alvorens terug te keren naar Chelsea voor een nieuwe stap in zijn carrière. Want was onder meer Borussia Mönchengladbach niet al geïnteresseerd?

Gladbach? Mijn broer speelt daar

“Eerlijk? Dat zijn zaken voor mijn vader, die dat allemaal wel bekijkt. Gladbach? Mijn broer speelt daar, verder weet ik er niet veel van."

"Ik focus me nu op Cercle Brugge en hier wedstrijden te winnen. Na het seizoen keer ik in principe terug naar Chelsea en dan zien we wel wat er zal gebeuren.”

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Chelsea \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.