Rutten en Walem balen om het zware verdict voor Dimata

28 februari 2019 07:37

Bijzonder slecht nieuws voor Landry Dimata. De spits van Anderlecht heeft chronische problemen aan de knie die alleen verholpen kunnen worden aan de hand van een operatie.

Anderlecht-trainer Fred Rutten heeft nog niet veel plezier beleefd aan Landry Dimata. De spits sukkelt al geruime tijd met last aan de knie. De problemen bleken chronisch te zijn. De aanvaller van de Jonge Rode Duivels zocht tal van specialisten op en heeft eindelijk een keuze gemaakt. Hij heeft besloten onder het mes te gaan weet Het Nieuwsblad.

Een bittere pil voor paars-wit, dat tijdens de wintermercato geen nieuwe spits ging halen. Langs de andere kant was het wel weer positief dat ze Santini niet van de hand hebben gedaan. Hij is nu de enige diepe spits die paars-wit nog in de rangen heeft.

Dimata ziet door de operatie zijn seizoen in rook opgaan en dat is niet alleen slecht nieuws voor Fred Rutten en hemzelf. Ook Johan Walem, de trainer van de nationale U21, had hem er graag bijgehad op het Europees kampioenschap in Italië.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.