De Bruyne waarschuwt ploegmaats: "Als je hier speelt en niet van deze druk geniet, kan je de club beter verlaten"

28 februari 2019 12:40

Er zijn geen misstappen meer veroorloofd, want elk puntenverlies kan de titel kosten voor Liverpool of Manchester City. Kevin De Bruyne waarschuwt alvast zijn ploegmaats dat ze nu op de tippen van hun tenen zullen moeten spelen.

Man City won gisterenavond dankzij een strafschop van Agüero van West Ham, Liverpool behaalde een forfaitscore tegen Watford. "We moeten alleen naar onszelf kijken. Het speelschema is heel zwaar, maar we doen nog in iedere competitie mee en spelen goed. We moeten deze lijn zien door te trekken", aldus De Bruyne.

"Als je hier speelt en niet van deze druk geniet, kan je de club beter verlaten. Ik ben blij met ons spel tegen West Ham. Het is zo dat mensen verwachten dat we iedere wedstrijd met 5-0 winnen, maar dat maakt ons niet uit."

Iedere match met 5-0 winnen? Het belangrijkste is dat we kansen creëren

Dat het iets moeizamer gaat, maakt hem dus niet ongerust. "Het belangrijkste is dat we kansen creëren. In de passing was het misschien niet altijd even gelukkig, maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste. Een aantal dagen geleden speelden we nog een zware wedstrijd op Wembley."

Johan Walckiers

Premier League \\ Manchester City \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.