? KBVB stelt nieuwe campagne Rode Duivels voor: "Nu en meer dan ooit hebben we in het stadion de steun van alle supporters nodig"

28 februari 2019 14:51

'I want you for Belgium'. Dat is de naam van de aankomende EK-campagne van de Rode Duivels. De bond stelde deze vandaag met trots voor aan het publiek.

Onze nationale ploeg opent met een thuismatch tegen Rusland op donderdag 21 maart de EK-kwalificaties. De dirigent van de campagne is bondscoach Roberto Martinez. Hij hoopt op een vol Koning Boudewijnstadion en roept de supporters op om allemaal iets roods aan te trekken.

#ComeOnBelgium

De bondscoach zal tijdens de wedstrijd zelf de fans aanmoedigen met onder andere unieke videoboodschappen op de stadionschermen. De hashtag van de nieuwe campagne is 'Come on Belgium'. Met deze leuze vuren de supporters heel vaak de Rode Duivels aan.

Supporterssteun van cruciaal belang

Manu Leroy, Director Marketing van de KBVB, geeft duiding bij de campagne. "Onze supporters spelen telkens een belangrijke rol tijdens onze wedstrijden. De sfeer die zij maken doet onze spelers boven zichzelf uitstijgen. Nu en meer dan ooit hebben we in het stadion de steun van alle supporters nodig om onze ambitieuze doelen te bereiken."

Bijdrage van Roberto Martinez

“Een nieuwe positieve dynamiek creëren rond de Rode Duivels is voor ons essentieel. We zijn dan ook verheugd dat we konden rekenen op de bijdrage van Roberto Martinez voor de lancering van deze campagne. We hopen met hem dat onze vijf thuiswedstrijden in de kwalificatiegroep op weg naar Euro 2020 telkens in een uitverkocht en sfeervol stadion zullen plaatsvinden. Zo willen we nieuwe historische avonden beleven.”

In onderstaand filmpje is de lanceringsspot terug te vinden.

Sam Suttels

België
 
 
Reacties.