Bölöni bijzonder scherp voor een van zijn basisspelers: "Man in vorm? Dat hij dan maar eens begint te scoren"

01 maart 2019 14:22

Bij Antwerp keert middenvelder Lamkel Zé terug uit schorsing. Zijn trainer, Laszlo Bölöni, probeert hem op scherp te zetten en doet dat in zijn gekende stijl.

Lamkel Zé liet de laatste weken enkele mooie dingen zien, maar zijn flow werd onderbroken door een schorsing na zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Tegen Eupen is hij er weer bij. "Lamkel Zé de man in vorm? Dan moet hij wel eens beginnen scoren", vroeg de Roemeense trainer van Antwerp zich af in Het Laatste Nieuws.

"Hij heeft nog geen enkele wedstrijd echt goed uitgespeeld", klonk het verder bij Bölöni. De middenvelder heeft inderdaad nog maar één keer gescoord dit seizoen. En blijkbaar was zijn trainer niet erg onder de indruk van die goal. "Dat doelpunt tegen Standard had mijn grootmoeder ook nog gemaakt."

Zijn statistieken opkrikken in de volgende matchen, dat is dus wat Lamkel Zé moet doen om zich in de gratie van zijn trainer te spelen. Maar dat is niet het enige. "Ik vind het opmerkzaam hoe de appreciatie van de media en het publiek soms verschilt met die van de coach. Als hij vijf keer scoort in twee wedstrijden, kan je spreken van de man in vorm. Dat, én als hij me niet enerveert tijdens de wedstrijden."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.