Chelsea komt met de schrik vrij: "Gelijkmaker van Fulham wordt in de laatste minuut afgekeurd"

03 maart 2019 17:35

Chelsea dacht een zorgeloze middag te hebben tegen degradatiekandidaat Fulham, maar dat draaide even anders uit. Ze hebben tot de laatste minuut moeten vechten voor de drie punten.

Bij Chelsea kwam Kepa terug in doel en hoewel hij in het begin duidelijk onzeker was door de heisa van de voorbije dagen, kwam hij beter en beter in de wedstrijd en had hij enkele mooie reflexen in huis om de drie punten van Chelsea veilig te stellen.

Gonzalo Higuain bracht Chelsea op voorsprong, maar Fulham kwam op gelijke hoogte door Chambers, die helemaal alleen werd gelaten bij een hoekschop. Drie minuten later zette Chelsea orde op zaken dankzij Eden Hazard. De Belg trok drie man naar zich toe, waardoor Jorginho vrij op doel kon schieten. De Italiaan schoot de bal enig mooi tegen de netten.

Buitenspel

Op het einde werd het nog warm, toen Ryan Sessegnon wist te scoren, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Zo won Chelsea met 1-2 en klimmen ze terug naar de vierde plaats in het klassement.