Nóg een Belgisch slachtoffer: Doelman Koen Casteels blijft geblesseerd binnen bij Wolfsburg

03 maart 2019 21:11

De Rode Duivels vallen tegenwoordig weer als vliegjes. Zaterdag liep Kevin De Bruyne een nieuwe blessure op bij Manchester City, zondag was het slachtoffer Koen Casteels.

Wolfsburg-Werder Bremen was op zich weinig bijzonders: 1-1. In de tweede helft opende Brooks de score voor de thuisploeg, twintig minuten later hing Kruse de bordjes weer op gelijke hoogte.

Opvallend genoeg was het echter niet Casteels die de goal moest slikken maar zijn collega Pervan. De derde doelman van de Rode Duivels bleef tijdens de rust binnen. Voorlopig is er nog maar weinig bekend over de aard van zijn blessure, maar blijf zeker uitkijken naar de laatste updates...