Kylian Hazard : "Ik vind Thorgan ondergewaardeerd, er wordt niet genoeg over hem gepraat"

04 maart 2019 21:52

Kylian Hazard is dit seizoen ontploft bij Cercle Brugge en is al lang niet meer 'de broer van'. De jongste van de drie analyseert zijn oudere broers.

Kylian Hazard volgt de carrière van zijn broers uiteraard op de voet. De geruchten over een transfer van Eden Hazard naar Real Madrid zijn hem wel bekend en er wordt binnen de familie weleens over gepraat. "Hij vraagt me niet om raad, maar als hij zin heeft om te praten dan praten we", reageerde de winger van Cercle bij Footmercato.

Thorgan ondergewaardeerd

"En wat Eden ook beslist, dat verandert niets tussen ons. We staan altijd achter zijn keuzes. Hij is altijd klaar geweest voor een grote club, of dat nu Real Madrid is of een andere. Wanneer die transfer er komt dan zal hij gerekend worden tot een van de beste spelers van de wereld", bevestigde de jongste van de drie broers.

De mensen hebben begrepen dat Thorgan niet alleen maar 'de kleine broer van' is

Ook de middelste broer kwam ter sprake. "Ik vind dat Thorgan een beetje ondergewaardeerd is. Er wordt niet genoeg over hem gepraat. Wanneer je zijn huidige vorm ziet, en eigenlijk ook die van de vorige jaren, dan heb je het gewoon over een van de betere spelers in de Duitse competitie. De mensen hebben stilaan begrepen dat Thorgan niet alleen maar 'de kleine broer van' is. Clubs zijn geïnteresseerd in hem omdat hij zo'n goede speler is", klonk zijn besluit.

Florent Malice

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Cercle Brugge \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.