1B-trainer ziet nu al degradatiespook hangen: "Wat een klotementaliteit"

04 maart 2019 18:17

De play-downs in 1B dreigen ook een snel uitgemaakte zaak te worden. Tubeke is duidelijk het zwakke broertje in de reeks. Zelfs trainer Christian Bracconi wordt er stilaan moedeloos van.

Nu OHL zijn elan heeft teruggevonden, blijft Tubeke troosteloos laatste staan. Na het verlies tegen Union (0-1) was Bracconi heel hard voor zijn spelers. "We speelden een rampzalig slechte wedstrijd, heel ver weg van hoe we moeten spelen om wedstrijden te winnen", zei hij voor de camera van Proximus.

"Vergeef me het woord, maar we toonden een klotementaliteit. Dit gedrag accepteer ik absoluut niet, zo kunnen we geen wedstrijden winnen. Ik heb een aantal wissels doorgevoerd, om de spelers die wél de juiste mentaliteit voor de dag leggen in stelling te brengen, maar we staan ook kwalitatief ver van de tegenstanders", klonk het ontmoedigd.

De degradatie vermijden wordt zo een moeilijke zaak. "De basis is in ieder geval om een betere mentaliteit te tonen. Ik ben enorm teleurgesteld en geïrriteerd dat dit vandaag niet is gelukt, ondanks duidelijke consignes. "

1e klasse B \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.