? Bayern én Müller zelf niet te spreken over beslissing van Löw: "Hoe langer ik erover nadenk, hoe bozer ik word"

06 maart 2019 21:32

Bondscoach Joachim Löw dropte gisteren een bommetje in Duitsland: Thomas Müller, Jerome Boateng en Mats Hummels zijn niet meer welkom bij 'Die Mannschaft'. Laat dat nu net alledrie spelers van Bayern München zijn en daar kunnen ze er absoluut niet mee lachen.

Bij Bayern blijft het trio immers cruciaal. Der Rekordmeister kan zal ze de komende maanden nog hard nodig hebben in de spannende titelstrijd en de Champions League. Reden te meer dat sterke man Karl-Heinz Rummenigge niet te spreken was over de beslissing van Löw.

"Dat had op een andere manier en een ander tijdstip kunnen gebeuren. Waarom zijn zij niet al in november ingelicht", vraagt Rummenigge zich af in een persbericht. "Het gaat om spelers die voor ons heel bepalend zijn. Nu krijgen ze in deze cruciale fase een teleurstelling te verwerken. Dat had anders gekund."

Later op de dag reageerde ook Thomas Müller, één van de drie gedupeerden, teleurgesteld op de beslissing. 

"Ik begrijp niet dat dit een definitieve beslissing zou zijn, want wij spelen alledrie nog steeds op het allerhoogste niveau, "de manier waarop is stijlloos en getuigt van een gebrek aan waardering" en "Hoe langer ik erover nadenk, hoe bozer ik word", zijn maar een paar van zijn uitspraken. 

Lees hier meer over de opmerkelijke beslissing van Löw

Yannick Lambrecht

Bundesliga \\ Bayern München \\ Duitsland
 
 
Reacties.