? Sloveense ref fluit twee CL-wedstrijden sinds invoering VAR en neemt in elk van beide dubieuze beslissing


Foto: © photonews 07 maart 2019 13:54

Damir Skomina heeft sinds de invoering van de VAR in de CL twee matchen gefloten en in beide partijen liet hij zich opmerken met een gecontesteerde beslissing.

Ajax-Real Madrid: afgekeurde goal

In de heenmatch van de achtste finale tussen Ajax en Real Madrid lijkt Tagliafico de Amsterdammers op een 1-0 voorsprong te zetten. Maar dat was zonder ref Skomina gerekend. Die annuleerde na het bekijken van de beelden het doelpunt voor hinderlijk buitenspel. Het was de allereerste goal ooit die door toedoen van de VAR werd afgekeurd in de CL.

PSG-Man Utd: toegekende strafschop

In de terugwedstrijd tussen PSG en Man Utd leken de Parijzenaars zich op het nippertje te kunnen plaatsen voor de kwartfinale. Tot Kimpembe in de laatste minuten een afstandschot van Dalot schijnbaar onbewust beroerde met de arm in de zestien. Skomina ging de beelden bestuderen en legde de bal op de stip. Rashford liet de buitenkans niet liggen en schoot The Red Devils de zevende hemel in.

Hieronder vindt u de beelden van de twee dubieuze fases terug. Oordeelt u zelf maar (vanaf 0:20 en 10:17) of Skomina de juiste beslissing(en) genomen heeft.

Champions League \\ Ajax \\ Manchester United \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.