Verschaeren verovert harten bij Anderlecht... Straks op met Jonge Duivels op EK? Bondscoach Walem laat in zijn kaarten kijken


Foto: © photonews 08 maart 2019 15:23

Saelemaekers, Bornauw, Cobbaut... Een aantal jonkies van Anderlecht moet stilaan vrezen voor hun plaats bij de Jonge Duivels, maar niet getreurd, want eentje staat al te popelen om die nieuwe stap te zetten: Yari Verschaeren.

De 17-jarige uitblinker van het Astridpark werkt zijn interlands voorlopig nog af bij de U19 van Jacky Mathijssen (die daarover ook al wat te zeggen had, lees hier meer), maar het lijkt een kwestie van tijd voor hij overgaat naar de U21. Zeker met het oog op het EK binnen exact honderd dagen.

Zien hoe hij in de play-offs presteert - Johan Walem

Bondscoach Johan Walem loopt echter nog niet van stapel. "We zijn niet blind voor zijn kwaliteiten", verklaart hij aan Het Laatste Nieuws.

"In maart zal hij niet bij de selectie zitten. De Belgische U19 staan namelijk voor belangrijke kwalificatiewedstrijden. Ik ben dan ook met Jacky Mathijssen overeengekomen dat Yari dan bij hen blijft. Nadien zullen we zien hoe hij in de play-offs presteert" , aldus Walem.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ België \\ België
 
 
 
Reacties.