Heel opvallend gerucht in Italië wint aan geloofwaardigheid: "Gehoord dat Guardiola al akkoord heeft voor vier jaar"

09 maart 2019 16:09

Het zou bijzonder straf zijn, maar in Turijn zwellen de geruchten over de komst van Pep Guardiola steeds meer aan. Juventus-coach Massimiliano Allegri ligt - ondanks een fantastisch palmares bij de club - immers onder vuur.

Allegri won vier opeenvolgende titels en bereikte met de Oude Dame twee keer de finale van de Champions League. Maar dat deed hij niet met bruisend voetbal, maar wel met klinisch spel. Na het verlies tegen Atlético Madrid in de Champions League borrelde de onvrede weer op. 

In de Italiaanse kranten speculeren ze nu al openlijk over zijn opvolger. Zo zou ex-speler Zinedine Zidane in beeld zijn, net als Antonio Conte en Didier Deschamps. Maar de echte topkandidaat zou dus Guardiola zijn. Volgens Mediaset waren diens broer en manager al in Turijn.

En dan kwam er gisteren een uitspraak van Il Giornale-journalist Luigi Guelpa: “Ik heb gehoord dat Pep Guardiola een mondeling akkoord heeft met Juventus voor een vierjarig contract. Dit nieuwtje kwam van dezelfde persoon die me zei dat Ronaldo naar Juventus ging”, zei hij op Radio CRC.

Johan Walckiers

Premier League \\ Serie A \\ Manchester City \\ Juventus \\ Udinese
 
 
Reacties.