Igor De Camargo geeft stand van zake na blessure én: "Met hun aanvallers moet je niet te gek gaan doen"


Foto: © photonews 10 maart 2019 12:53

Voor Igor De Camargo duurde de eerste finalematch tegen KV Mechelen slechts een goede 35 minuten. Daarna moest de Braziliaanse Belg het veld verlaten met een knieblessure. Ondertussen is het koffiedik kijken of de aanvaller de return haalt.

De Camargo ging even voorbij het halfuur tegen de grond. Hij probeerde nog even, zijn wedstrijd zat er nog voor de pauze helemaal op. "Nu gaat het niet zo goed", vertelde de aanvaller na de wedstrijd. "Het gebeurde toen ik neerkwam na een duel. Prychynenko trapte de bal weg op de buitenkant van mijn knie."

"We zullen zien hoe het morgen (zondag, red.) gaat. Voor volgende week kan ik nog niets zeggen, een scan zal ten vroegste voor maandag zijn. Zondag werken er geen dokters", kon er toch een lachje vanaf. 

0-0

De Camargo zag zijn team daarna niet verder komen dan een 0-0. "Beide ploegen kunnen daarmee tevreden zijn. Geen doelpunt tegen, al zullen ze bij Beerschot Wilrijk zeggen dat wij niet gescoord hebben. Maar het is altijd opletten met de snelheid van hun aanvallers. Dan moet je niet gek gaan doen. Beide ploegen waren voorzichtig om niet alles open te laten met het oog op de tweede match."

"Er zijn nog 90 minuten te gaan. Alles is nog mogelijk volgende week. Wij moeten thuis proberen om dat doelpuntje meer te maken. Laat ons hopen dat het een mooie match wordt", besluit De Camargo. 

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.