Bolat niet tevreden met lakse optreden bij Antwerp; "Niet met een slecht gevoel of als zesde aan PO1 beginnen"

11 maart 2019 08:58

Antwerp had andere intenties tegen Charleroi. Geen defensieve speelstijl, maar wel leuk en aanvallend voetbal brengen voor eigen publiek. Een succes werd het zeker niet voor de troepen van Laszlo Bölöni.

Ook Sinan Bolat was na de wedstrijd niet te spreken over de nederlaag. "We hebben het te laks opgenomen. Het was duidelijk van in het begin dat Charleroi en meer zin in had dan wij. Ze waren sterker in de duels en hadden een sneller baltempo. We zijn teleurgesteld na de nederlaag, maar zeker met de manier waarop", aldus de doelman na de wedstrijd.

Niet de schuld van de nieuwkomers

De nederlaag was dan ook terecht. "Het was een verdiende overwinning van Charleroi. Al had het er wel helemaal anders kunnen uitzien als die penalty van Refaelov wel binnen ging." Uiteindelijk geen kers op de taart voor de Great Old door die laatste thuiswedstrijd te winnen. "Dat is zeker jammer. Alleen al voor het gevoel om naar PO1 te gaan. We willen niet met een zesde plaats of met een slecht gevoel aan PO1 beginnen."

Het was ook niet gemakkelijk voor de nieuwkomers om na lange tijd plots in de ploeg te staan. Maar zij hebben het zeker goed gedaan en deden er alles aan om de ploeg te helpen. Het lag zeker niet alleen aan de middenvelders. We hebben als ploeg gewoon te weinig gebracht. 

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi
 
 
 
Reacties.