Veroordeelde voetballer deed ex abortus plegen

11 maart 2019 18:05

Stacey Flounders heeft in een uitgebreid interview teruggeblikt op de storm waarin ze in 2016 belandde nadat de bom barstte rond haar ex-man Adam Johnson.

Johnson voetbalde in 2016 voor Sunderland toen bekend raakte dat hij een relatie achter de rug had met een vijftienjarige fan. In februari zette Sunderland hem aan de deur, in maart werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.

“Ik kreeg de details over zijn misbruik pas in de rechtbank te horen. “Ik wilde opstaan en hem een mep geven. Ik walgde van hem”, vertelde ze tegenover The Sun.

“Adam had mij verteld dat hij enkel met haar had gekust en niet wist hoe oud ze was. Hij heeft mij een jaar voorgelogen. Ik ontdekte plots wat voor iemand hij is: een arrogante man die maar bleef liegen. Hij heeft mij verwoest.”

Flounders en Johnson hadden samen al een dochtertje Ayla. Kort na de arrestatie van Johnson ontdekte Flounders dat ze opnieuw zwanger was. “Ik was niet in staat om een tweede kindje op de wereld te zetten. Mijn leven was een puinhoop, ik had geen andere keuze dan abortus te plegen.”

Simon Wauters

Sunderland
 
 
Reacties.