Kompany denkt nog niet aan stoppen: "Ik blijf bijleren" & "Ik geniet er nog te veel van"


Foto: © photonews 11 maart 2019 10:00

Vincent Kompany is niet meer de sterkhouder van weleer bij Manchester City, al is zijn rol nog steeds van onschatbare waarde. Ook naast het veld. Zijn contractbesprekingen zijn nog steeds lopende en er wordt niet verwacht dat dit zijn laatste seizoen voor de 'Citizens' was.

Dat VIncent Kompany nog ongelooflijk veel van het spelletje houdt is overduidelijk. "Wanneer ik op het veld sta, haal ik enorm veel voldoening uit een clean sheet, slechts één schot op doel, geen enkele keer koud gepakt worden op de counter of bij een standaardfase. Ik hou iedereen op de toppen van de tenen en geniet enorm", zei hij bij HLN na de gewonnen match tegen Watford.

Er is geen enkel weekend dat ik niet denk dat ik nog beter kan worden

Verwacht wordt dat Kompany zijn contract bij Manchester City met een jaartje zal verlengen. Het is veeleer een kwestie van tijd. "Met alles wat nog voor ons ligt, wil ik niet tobben over mijn persoonlijke situatie. In elk ander seizoen had ik meer tijd gehad om daarover na te denken", zei de Rode Duivel, doelend op het feit dat City dit jaar nog in de running is voor vier trofeeën.

De aanvoerder van Manchester City heeft al heel vaak pech gehad met blessures, maar dat weegt niet op tegen het voetbalplezier tijdens zijn fitte periodes. "Ik ben nog niet klaar om te stoppen. Ik geniet er nog te veel van. Er is geen enkel weekend dat ik niet denk dat ik nog beter kan worden."

Champions League \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.