"Denayer staat op de radar bij de beste clubs te wereld" & "Hij stak Mbappé in zijn zak"

13 maart 2019 09:52

Zijn prestatie tegen FC Barcelona in de heenwedstrijd van de 1/8 finales van de Champions League oogstte bijzonder veel lof. Jason Denayer geniet volgens zijn manager dan ook van veel interesse.

"Hij heeft al tegen alle grote spitsen gestaan. Mbappé stak hij in de Franse competitie in z'n zak en ook tegen Barcelona verdedigde hij waanzinnig goed", zei Jesse De Preter bij Het Laatste Nieuws. De Preter is de manager van Jason Denayer.

Die prestatie in de Champions League is niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen bij de fans, ook bij de topclubs. "Niet dat Jason staat te springen om een transfer (hij ligt nog tot 2022 onder contract, red.), maar hij bewees dat hij het niveau van een topclub makkelijk aankan.Op zijn 23ste kan hij al een ongelooflijk cv voorleggen. Jason staat nu op de radar bij de beste clubs ter wereld. Ik kreeg geen concrete voorstellen, maar wel vragen naar zijn ambities."

Denayer kan zich tegen Barcelona ook in de kijker spelen bij bondscoach Roberto Martínez. Die moet tegen vrijdag beslissen wie hij allemaal selecteert met het oog op de interlands tegen Rusland en Cyprus, al is Denayer wel vrij zeker van een plaatsje. "Martínez zegt dat hij internationals wil die weten wat winnen is. Jason weet dat", klonk het besluit van De Preter bij HLN.

Champions League \\ Lyon \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.