Driemaal Hazard bij de Rode Duivels? Kylian: "Alles is mogelijk"

14 maart 2019 07:51

Eden is dé uitblinker en aanvoerder, Thorgan is nu echt doorgebroken... En ook Kylian speelt zich steeds meer in de kijker bij Cercle Brugge. Zitten we binnenkort zelfs met een trio aan Hazards bij de Rode Duivels?

Toegegeven, het is zéér hoopvol, maar Kylian Hazard kreeg toch de vraag van Sudpresse. "Waarom zelfs niet met vier? (Ethan is 15 jaar oud, red.) Alles is mogelijk. Ik besef wel dat het nu vooral aan mij is om me in de kijker te spelen, aangezien mijn twee oudere broers al gevestigde waarden zijn bij de Rode Duivels."

Duivelse toekomst

"Maar nu ben ik volledig gefocust op Cercle Brugge", legt hij verder uit. "Eerlijk is eerlijk, ik zit ook nog niet op het niveau voor de nationale ploeg. Maar ik zal er wel alles aan doen om daar te geraken."

Zelfs voor het EK 2020? "Alles is mogelijk! Ik ben bezig aan een mooi seizoen, ondanks een paar blessures, en met een beetje geluk geloof ik dat alles mogelijk is in het leven", aldus Kylian Hazard.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Europa League \\ Cercle Brugge \\ Chelsea \\ Bor. Mönchengladbach \\ België
 
 
 
Reacties.