: "Als je me vannacht in de goot vindt, neem me mee en geef me een glaasje water"

16 maart 2019 20:02

Stel je voor: het ene jaar een promotiefinale in extremis verliezen en het volgende jaar in extremis winnen tégen diezelfde ploeg. Net dát overkwam Arjan Swinkels, ex-verdediger van Beerschot Wilrijk en nu KV Mechelen. Achteraf kwam hij met dé beste quote van de dag.

"Een scenario mooier dan dit kan je niet schrijven", waren de eerste woorden van Arjan Swinkels. Rond hem stonden zijn ploegmaats te vieren en ex-collega's te treuren. "Het was een jaar met constante druk, extrasportief kregen we veel te verduren... Maar over het hele seizoen verdienen wij het kampioenschap."

"Iedereen heeft zijn steentje bijdragen en daarom ben ik ook iedereen erg dankbaar: de spelers, de staf, de supporters. Dit is het mooiste cadeau voor de hele Mechelse familie en dat moet met iedereen gevierd worden", vond hij. 

De Nederlander maakt zich op voor een stevig nachtje... En doet zelfs al een straffe oproep. "Een lange feestnacht? Ik weet niet waar ik terecht kom vannacht. Als mensen me vinden in de goot, neem me dan gerust mee en geef me morgenvroeg een glaasje water." Drop the mic.

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.