Largie Ramazani, de Belg die aan de weg timmert bij Manchester United


Foto: © photonews 16 maart 2019 11:53

De jonge vleugelspeler maakte in de zomer van 2017 de overstap van Charlton naar Manchester United en drukte snel zijn stempel op de U18 van de Red Devils. Een jaar geleden tekende hij al zijn eerste profcontract.

Sindsdien heeft de Belgische U18 international verder gebouwd aan zijn succes en is hij onlangs toegetreden tot het B-team van Man U, nadat hij ook al een keer mocht meetrainen met de troepen van José Mourinho.

De 18-jarige Brusselaar, die ooit nog voor Sporting Anderlecht heeft gespeeld, profiteert volop van de overstap van Chong en Angel Gomes naar de eerste ploeg om zijn kwaliteiten te etaleren. Zijn prestaties tegen Reading leverden hem zelfs lof op van Manchester Evening News en teamcoach Ricky Sbragia. "Largie was fantastisch", luidde zijn commentaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It got long for him still ??‍♂️

Een bericht gedeeld door Largie Ramazani (@lramazani.88) op

Oudere Lokerse broer

Binnenkort zal de jonge Duivel aansluiten bij het Belgische team voor een tornooi in Dubai. Zijn oudere broer Diamant Ramazani, die net zijn twintigste verjaardag heeft gevierd, komt uit voor de beloften van Sporting Lokeren. Af en toe traint hij mee met de eerste ploeg. 

Na de degradatie van de Waaslanders zou de beloftevolle rechterflank in 1A aan de slag kunnen blijven. Verschillende clubs hebben al naar hem geïnformeerd. Sowieso zullen gegadigden eerst langs het bestuur van Lokeren moeten passeren, aangezien Ramazani een lopend contract heeft tot juni 2021.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Sporting Lokeren \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.