Doelman Vanhamel spaart Noubissi niet: "Spijtig en ook stom"

17 maart 2019 12:39

Beerschot Wilrijk heeft zichzelf geen volledige kans gegeven om de promotie te pakken. Als je na een halfuur alweer met tien staat, fnuik je uiteraard de kansen tegen een sterke ploeg als KV Mechelen. Marius Noubissi heeft het één en ander uit te leggen...

De Kameroense spits trapte tegen de knie van Rob Schoofs toen de bal al weg was en kreeg op aangeven van de vierde ref een rode kaart. Weinig tegen in te brengen... "Het is spijtig en ook stom dat je op zo'n moment in de match rood krijgt. Je weet dat het sowieso al moeilijk is op KV Mechelen. Als je dan je emoties niet kan beheersen, dan schiet je jezelf als ploeg in de voet", reageerde Vanhamel.

De meeste ploegmaats spaarden hun aanvaller, maar het was duidelijk dat hij toch de gebeten hond was. Noubissi was tot op dat moment de beste man bij Beerschot Wilrijk. "Zelfs met tien tegen elf deden we het goed, voetbalden we kansen bij elkaar. Dit is echt spijtig. Het is een wedstrijd waar we met veel spijt op zullen terugkijken. KV Mechelen is een mooie kampioen, maar dat zouden wij ook geweest zijn."

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.