? Club Brugge sluit regulier seizoen af met heus festival én hoog bezoek: "Club zal klaar zijn voor de play-offs"

17 maart 2019 17:43

Ongeacht het resultaat tegen Moeskroen zal Club Brugge het reguliere seizoen afsluiten op de plaats van de vicekampioen, maar er is natuurlijk nog dé allesbepalende play-off 1. Daar zal Club Brugge zijn titel alsnog verlengen, weet... Abdoulay Diaby.

De populaire aanvaller, die met respectievelijk 16 en 15 goals zelf een groot aandeel had in de vorige twee titels van Club Brugge, was speciaal ter gelegenheid van het 'Thanks Fans'-festival overgevlogen uit Lissabon om zijn oude ploegmaats en supporters nog eens terug te zien. 

Diaby sprak het blauw-zwarte volk voor de slotmatch al toe. "Club zal zoals altijd klaar zijn voor de play-offs. Vandaag is er eerst nog de laatste match voor de start en ik verwacht me alleszins aan een feestje. Maar ja, Club Brugge zal zeker klaar zijn voor de play-offs", verzekerde de held van weleer. Een uurtje later mocht hij trouwens ook de aftrap geven tot groot jolijt van de supporters in Brugge.

Los van het opvallende bezoekje stonden er naast het Jan Breydelstadion ook optredens gepland van DJ Yolotanker en Sven Ornelis, met een happy hour voor alle supporters.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lissabon \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.