Blessures op het middenveld openen perspectieven voor middenvelder die lang moest wachten: "Heb goed gesprek gehad met Martinez"


Foto: © photonews 17 maart 2019 13:03

Er liggen kansen op het middenveld van de Rode Duivels nu Axel Witsel en Kevin De Bruyne geblesseerd zijn en Marouane Fellaini zijn afscheid heeft aangekondigd. Dennis Praet zou de komende jaren zich wel eens kunnen opwerpen als vaste waarde.

Niet als 'tien' zoals we hem kennen van bij Anderlecht, want bij Sampdoria speelt hij in een dienende rol. Hij werkt en zwoegt als centrale middenvelder en soms zelfs als verdedigende. Maar dat zou wel eens een pluspunt kunnen zijn voor Roberto Martinez.

Praet moest immers lang wachten op zijn kans. "Het was niet altijd makkelijk voor mij. Maar ik heb een goed gesprek gehad met de coach voor de match tegen Nederland. Ik begrijp nu zijn beslissing. Hij had zijn groep en had geen reden om te wijzigen", vertelt Praet in LDH.

Praet volgde het WK als een echte supporter op tv, maar nu heeft hij de kans om zich te bewijzen. "Het is een opluchting, een moment dat waar ik al lang naar uitkijk."

Serie A \\ Sampdoria \\ België \\ Sassuolo
 
 
 
Reacties.