Dries Mertens beleeft een moeilijke periode: "Dat is een beetje vervelend"

17 maart 2019 16:43

Dries Mertens beleeft een moeilijke periode bij Napoli. Hij heeft sinds 29 december 2018 niet meer gescoord en zit ook vaak op de bank, omdat de Pool Milik de voorkeur krijgt op de Rode Duivel.

Dries Mertens vindt het een vervelende situatie. Dat vertelt hij bij Radio Kiss Kiss. "Ik ben nooit een goalgetter geweest. Ik ben van nature een flankspeler. Dat is de laatste jaren veranderd, waardoor ik nu meer in het centrum sta."

Mertens scoorde twee jaar geleden nog 28 doelpunten, maar nu zit hij voorlopig maar aan acht treffers voor Napoli. "Ik leef niet voor doelpunten, Milik wel. Hij is altijd enorm hongerig. Ik vind een assist even belangrijk als een doelpunt."

Arsenal

Dries Mertens had ook nog wat te zeggen over de loting van de Europa League. Napoli neemt het daarin op tegen Arsenal. "Het worden moeilijke wedstrijden. Maar we moeten deze matchen winnen, anders verdienden we de beker niet. We speelden al tegen Arsenal in de groepsfase van de Champions League in 2013. Nu zijn we meer ervaren en sterker."

 

Serie A \\ Udinese \\ Napoli
 
 
 
Reacties.