Michel Louwagie laat zich uit over mogelijke uitgaande transfers van KAA Gent: "Hij is een Gentenaar" en "Dat is een goudklompje"


Foto: © photonews 19 maart 2019 22:22

Michel Louwagie was maandagavond te gast in Extra Time, en dus ging het ook onder meer over een aantal contracten. Wie kan de sterke man van KAA Gent houden en wie niet?

Dat Alexander Sørloth misschien toch nog zou kunnen blijven? "Onmogelijk", klonk het eerst in het vragenvuur met de ja/nee-vragen.

Maar daarna liet hij zich toch ontvallen dat in het voetbal alles mogelijk is en dat veel verschillende zaken meespelen bij het eventueel langer kunnen houden van de Noorse aanvaller.

Vadis

Vadis Odjidja is ondertussen ook gegeerd op de transfermarkt, maar heeft nog een jaar contract én een bijkomend jaar optie liggen in de Ghelamco Arena. "Vadis is een Gentenaar en hij is graag bij ons, we gaan ervan uit dat hij zal blijven bij ons."

Ook voor Dylan Bronn en nog enkele andere spelers is er interesse: "Gaan we ze allemaal overlopen? Ach, het zijn jongens die bij ons toekomen en dan drie of vier keer zoveel kunnen verdienen elders. Dat is de markt die speelt. "Chakvetadze? Dat is een goudklompje. Misschien dat hij nog een jaar langer blijft als hij niet veel meer speelt in de play-offs, we gaan het zien."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.