Engelse topclub eist schadevergoeding van AA Gent omtrent sterkhouder Moeskroen


Foto: © photonews 20 maart 2019 14:57

 Taiwo Awoniyi beleeft een vreemd seizoen. Bij AA Gent leek de Liverpool-huurling geen deuk in een pakje boter te kunnen trappen en op Le Canonnier trapt hij de bal blindelings tegen de touwen. De Nigeriaanse spits wil nu snel duidelijkheid over zijn toekomst.

Moeskroen verloor dit kalenderjaar nog niet en heeft dat in grote mate te danken aan de zeven doelpunten Awoniyi.  De 21-jarige spits ligt nog een aantal jaar onder contract bij Liverpool, maar de kans is klein dat hij volgend jaar op Anfield speelt.

Een paar Belgische topclubs en een aantal teams zouden geïnteresseerd zijn om Awoniyi over te nemen. De Belgische teams moeten dan wel hopen dat Liverpool hem nog een jaartje wil uitlenen, want volgens Sport/Voetbalmagazine vragen ‘The Reds’ vijftien miljoen euro voor een definitieve transfer.

Ook voor AA Gent zou het verhaal-Awoniyi nog een staartje kunnen krijgen. De Oost-Vlamingen zouden volgens het tijdschrift een schadeclaim hebben ontvangen omdat bepaalde afspraken over de huurovereenkomst niet werden nageleefd.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KAA Gent \\ Liverpool FC \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.