Nieuwkomer aast nu al op positie Hazard bij Chelsea

20 maart 2019 16:36

Sinds de terugkeer van Zinédine Zidane bij Real Madrid wordt Eden Hazard haast dagelijks aan een verhuis naar de Spaanse hoofdstad gelinkt. Daardoor ruikt Christian Pulisic zijn kans bij 'The Blues.'

Chelsea betaalde afgelopen winter 64 miljoen euro aan Borussia Dortmund om de Amerikaanse international Pulisic naar Stamford Bridge te halen. Pulisic mocht wel nog het seizoen volmaken bij de club van Axel Witsel.

De volgende twee transferperiodes mag Chelsea geen spelers kopen door overtredingen op de regels van transfers van minderjarige voetballers. Een vertrek van Hazard zou Chelsea dus niet meteen goed uitkomen.

Ik speel erg graag als linksbuiten

Pulisic speelt bij Dortmund meestal als rechtsbuiten, maar bij Amerika fungeert hij doorgaans op de linkerflank: de positie van Hazard bij Chelsea. 

Tegenover Express laat de Amerikaan zich uit over de positie van linksbuiten bij Chelsea: “Uiteraard speel ik waar de coach mij nodig heeft. Maar ik speel erg graag als linksbuiten. Die plaats past erg goed bij mij.”

Hazard, Chelsea én Real Madrid zullen het graag horen. Callum Hudson-Odoi wellicht niet. Het 18-jarige toptalent van Chelsea speelt namelijk ook liefst op die plek.

Premier League \\ Chelsea \\ België \\ Verenigde Staten \\ Rusland
 
 
 
Reacties.