'Diaby te koop gezet door Sporting, Brugge kan langs de kassa passeren'

22 maart 2019 11:48

Abdoulay Diaby is aan zijn eerste seizoen bezig bij Sporting Lissabon en het zou meteen ook al zijn laatste kunnen zijn.

De aanvaller die deze zomer overkwam van Club Brugge kon immers nooit zijn stempel drukken bij Sporting Lissabon. Volgens het Portugese zerozero.pt heeft de club Abdoulay Diaby alweer in de etalage gezet.

Afgelopen zomer incasseerde Club Brugge nog ruim zeven miljoen euro voor de Malinese aanvaller. Hij had zijn aandeel in de twee laatste Brugse titels en speelde voorheen ook al bij Moeskroen in de hoogste Belgische voetbalklasse.

Als de Portugezen Diaby van de hand krijgen, zullen ze dat wellicht niet voor een prijsje laten gebeuren, aangezien ze een deel van de betaalde prijs willen recupereren - een procentje op de transfersom is dan voor Club Brugge.

Een andere optie is natuurlijk een uitleenbeurt en daarin lijkt Club een streepje voor te hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere Belgische topclubs geen goede aanvaller kunnen gebruiken die onze competitie kent.

Hannes Van Gael

Club Brugge \\ Sporting Lissabon
 
 
Reacties.