Wat staat er op het spel in de EK-kwalificaties? Ook op zaterdag opnieuw boeiende wedstrijden

23 maart 2019 11:03

De Rode Duivels zijn hun EK-kwalificatie met een goed gevoel en een al bij al makkelijke zege begonnen op donderdag, op zaterdag staan er opnieuw flink wat wedstrijden op het programma.

Om te beginnen: de top-2 van elke poule plaatst zich voor het EK 2020, de andere landen hebben via de Nations League nog een mogelijke back-up. Groepswinnaars hebben meer kans om reekshoofd te worden op het EK. 

Groep D

Zwitserland tankte in de Nations League vertrouwen tegen de Rode Duivels, nu openen ze hun EK-kwalificaties bij Georgië. Dat mag intrinsiek geen problemen opleveren. Ierland trekt naar Gibraltar, Denemarken is bye.

Groep F

Zweden neemt het op tegen Roemenië, Spanje tegen Noorwegen. Voor de twee favorieten meteen een belangrijke thuismatch dus. Malta speelt tegen de Far Oer. 

Groep J

Ook Italië komt voor het eerst in actie tegen Finland en het is een beetje van moeten na het missen van het WK 2018. In deze groep mag het eigenlijk niet mislopen.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Zet zeker in via onze bettingpartner betFIRST en win mooie bedragen - via onze welkomstbonus kan u een en ander meteen verdubbelen!

Redactie

Noorwegen \\ Spanje
 
 
Reacties.