Licentiedossier KV Mechelen ingediend, licentiecomissie vraagt verduidelijking.

25 maart 2019 17:58

Ondanks de promotie die de Kakkers afdwongen tijdens de reguliere competitie en de finale tegen Beerschot Wilrijk bestaan er bij de buitenwereld nog veel twijfels over de afloop van de affaire propere handen. Een horde lijkt de club alvast te gaan nemen.

Geel-rood publiceerde net een bericht met de stand van zaken in het licentiedossier op de eigen website. Het bestuur lijkt zeker te zijn van zijn zaak.

We lezen dat de Licentiecommissie vandaag liet weten dat ze nog een aantal verduidelijkingen wenst te krijgen voor ze een licentie kan toekennen. Het KVM-bestuur daat deze verduidelijkingen dan ook geven. 

We verwachten geen problemen om onze licentie te halen

“Het gaat om een paar punten. We verwachten geen problemen om onze licentie te behalen", zo luidt het op de website van KV Mechelen. Over welke punten het gaat, geeft de club verder geen uitleg.

Begin april beslist de commissie over het al dan niet toekennen van de licentie toe. In Mechelen lijken ze er alvast niet van wakker te liggen. In Antwerpen en elders volgen ze de zaak ongetwijfeld op de voet.

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.