Anderlecht-verdediger blikt tevreden terug op zijn interlanddebuut: "Mijn droom is de Premier League"

26 maart 2019 10:25

Wales won vorige zondag met 1-0 van Slowakije. Meteen een goede start van de EK-kwalificaties, maar ook een geslaagde eerste basisplaats bij Wales voor James Lawrence in een match met inzet.

Op 20 november 2018 maakte James Lawrence zijn debuut voor de nationale ploeg van Wales in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Albanië. Afgelopen zondag mocht de verdediger van Anderlecht ook een eerste keer starten in een match met inzet. Wales klopte Slowakije met 1-0.

Al meteen een clean sheet voor Lawrence tijdens zijn vuurdoop. "Ik was al blij met die twee caps achter mijn naam. Dat ik nu ook mag starten is echt geweldig", zei hij bij BBC. "Ik wist het enkele dagen op voorhand, dus ik had wel wat tijd om mezelf voor te bereiden op die match."

De Anderlecht-man werd ook gevraagd naar zijn toekomst. "De Premier League is altijd een verleiding voor me geweest. Ik ben al zo lang weg uit Engeland en het is een droom van me om er ooit terug te staan. Maar ik van tevreden over waar ik nu zit en ik zie wel waar dat me brengt", aldus Lawrence.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Wales
 
 
Reacties.