Matias Suarez leeft een droom: "Spelen met Messi, wie kan dat zeggen?"

26 maart 2019 07:35

Ondanks de nederlaag tegen Venezuela is er toch een droom in vervulling gegaan voor Matias Suarez. De aanvaller die lange tijd het shirt van Anderlecht droeg werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Argentinië en speelde er samen met Lionel Messi.

Matias Suarez werd tijdens de rust van Argentinië - Venezuela ingebracht en stond daardoor samen met Lionel Messi op het veld. Argentinië ging dan wel met 1-3 ten onder, Matias Suarez beleefde een droom.

"Hier heb ik altijd op gehoopt" noteerde Het Laatste Nieuws na de partij. "Spelen met Messi, wie kan dat zeggen?", vroeg de Argentijn zich af. Hij verliet Anderlecht in de zomer van 2016 om zich naar eigen zeggen verlost te voelen van de terreurdreiging in ons land. Hij trok naar Belgrano in zijn vaderland en dat werpt nu dus zijn vruchten af.

Once in a lifetime?

Ondanks de nederlaag was Suarez bijzonder blij. De kans is groot dat hij er volgende keer niet bij is, aangezien enkele grote kanonnen van Argentinië deze interlandbreak thuis werden gelaten.

"Op persoonlijk gebied ben ik blij - het is makkelijk voetballen met Messi - maar het is jammer dat we collectief ontgoochelden. En toch heb ik ten volle genoten, want ik weet hoe raar het kan lopen", besloot Suarez.

Hannes Van Gael

Marokko \\ Argentinië
 
 
Reacties.