Robben droomt van afscheidsmatch bij Bayern en spreekt zich uit over toekomst

28 maart 2019 11:36

Arjen Robben vertrekt deze zomer na tien seizoenen bij Bayern München. De winger staat al een tijdje geblesseerd aan de kant, maar hoopt nog één keer het shirt van Bayern te kunnen dragen.

De Nederlander speelde eind november tegen Benfica zijn laatste wedstrijd voor ‘Die Rekordmeister.’ Sindsdien staat hij aan de kant met een blessure aan het bovenbeen. Toch hoopt hij dit seizoen nog mistens één wedstrijd te kunnen spelen.

"Ik kan niet anders dan hard te blijven werken om zo snel mogelijk terug te keren. Ik wil dolgraag nog eens dat shirt aantrekken”, zegt Robben tegenover Allgemeine Zeitung.

Robben vertrekt na dit seizoen uit Duitsland. Hij werd al meermaals gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie: "De laatste maanden zijn zwaar, maar ik hou van voetbal. Als het lichaam weer meewerkt, dan wil ik graag nog verder", vertelt hij.

De rechtsbuiten speelde intussen al meer dan driehonderd wedstrijden voor Bayern München. Eerder verdedigde hij de kleuren van Chelsea, Real Madrid, PSV en Groningen.

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
 
Reacties.