De lijdensweg van Odjidja in Griekenland: "En er moeten nog steeds enkele financiële zaken geregeld worden"

28 maart 2019 15:14

Ongeveer een jaar geleden werd Vadis Odjidja, bij wijze van spreken, bij het huisvuil van Olympiakos gezet. Gent pikte hem met plezier op en heeft daar nog geen seconde spijt van gehad.

Vorig seizoen, na het ontslag van Besnik Hasi bij Olympiakos, werd Vadis helemaal aan de kant geschoven bij de Griekse club. "Gedurende twee maanden mocht ik alleen maar lopen, samen met een Braziliaanse ploegmaat. Elke dag lopen. Eén keer per week mochten we met de bal wat naar elkaar trappen. Dramatisch", aldus de middenvelder van Gent in Gazet van Antwerpen.

Maar daar bleef het niet bij. "Dan stuurden ze om 8.00u een mail dat ik om 9.00u bij de voorzitter moest zijn. Maar ik las die mail te laat. Daarom kreeg ik 10.000 euro boete. Dat is uiteraard niet ­legaal. Moest ik elke keer een advocaat ­bellen om te zeggen wat ze nu weer hadden gedaan", rakelde Odjidja op.

Ze deden werkelijk alles om hem buiten te krijgen. "Een keer hadden ze me tien dagen vrij gegeven. Wellicht om me niet te moeten betalen. Maar ik wilde dat niet, dus ging ik toch trainen. De portier mocht me niet eens binnenlaten."

Geen leuke periode dus om naar terug te kijken voor de 30-jarige Buffalo. Het hoofdstuk is zelfs nog niet helemaal afgesloten: "Laten we zeggen dat er nog altijd enkele financiële dingen moeten worden geregeld."

KAA Gent \\ Olympiakos Nicosia
 
 
 
Reacties.